Vävdagar 2019 arrangeras den 24-25-26 oktober.

Arbetet med Vävdagarna är i gång för fullt. Anmälningar från er utställare har börjat komma in till oss och det är mycket roligt! Planeringen med placeringar och layout av lokalerna pågår för fullt. Vävdagarna 2019 ska bli minst lika bra som tidigare år.

Vi har möjlighet att ta emot fler anmälningar. Om platserna tar slut så har vi möjlighet att utöka dem. Din anmälan är välkommen. Kontakta oss på vavdagar@vavmuseum.se eller på telefon 070-581 39 49. Vi önskar få in din anmälan så snart som möjligt dock senast den 5 juni. Anmälan gör du via länkarna till höger på denna sida.

Vi kommer att använda denna sida som en anslagstavla om vad som händer runt Vävdagarna. Titta in då och då för att ta del av ny information. Du är alltid välkommen att skicka ett mail eller ringa om du har funderingar. E-post, vavdagar@vavmuseum.se eller 070-581 39 49 och fråga efter Roger.

En färgstark mässa med mängder av garn, redskap och litteratur. Här hittar du säkert inspiration och material till din nästa vävuppsättning.

Anmälan/registrering

Anmäl dig via denna blankett
eller
digitalt via denna hemsida

Kontakta oss:

E-post: vavdagar@vavmuseum.se
eller på telefon 070-581 39 49
och fråga efter Roger.

För besökare

Öppettider

Parkering

Nedanstående ej klart

Vävdagspass

Karta / Vägbeskrivning / Gångväg

Skyttelbussen

Utställare, förteckning

Programblad för utskrift

Hitta hit